Uitvaart Inspiratiebeurs in de Grote Kerk Neede

NEEDE – Uitvaart Inspiratiebeurs op zaterdag 30 september van 11.00 – 16.00 uur in de Grote Kerk, kerkplein 1 te Neede. De toegang is gratis. Deze inspiratiebeurs wordt georganiseerd door Han Mengerink van Edwin Kist Uitvaartverzorging. Het doel van deze beurs is mensen te informeren over de keuzes die er zijn omtrent overlijden en het afscheid nemen van een dierbare. Bij een overlijden of voor een voorregeling kan een familie hem rechtstreeks bellen, waar ze ook verzekerd zijn. “Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Daarnaast beschikken we over het keurmerk ‘persoonlijke uitvaart’. Dit keurmerk mag je alleen hanteren als de evaluaties door de families aan een bepaalde score voldoen.”

Op de inspiratiebeurs zijn diverse lokale en regionale standhouders aanwezig. Zij bieden producten en zakelijke dienstverlening aan, die bij een uitvaart horen. Er is bijvoorbeeld een uitvaartkistenleverancier, een notaris, rouwtherapeut en een uitvaartspreekster. Maar ook een bloemist en herinneringskunst in verschillende vormen; denk hierbij aan urnen, sierraden ten behoeve van as en vingerafdrukken.
“U bent van harte welkom op inspiratie op te doen. Wij ontmoeten u graag op 30 september in de Grote Kerk!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven