Uw theaterseizoen start in Neede

NEEDE – Het is bijna zover. Stichting Podium voor Neede biedt in het theaterseizoen 2023-2024 weer een gevarieerd programma in de Van Gellicumzaal. Cabaret, muziek, toneel, film en kindertheater: voor elk wat wils. Noteer alvast de data!

Al snel, op 14 oktober, doet Thijs Kemperink de aftrap met zijn cabaretprogramma “Halverwege”. Hierin filosofeert hij over zijn leven: wat heeft hij nog te doen? Wat heeft hij nog te leren en welke levenslessen deelt hij, halverwege zijn leven, met ons? Na volle zalen in de hele regio nu voor u in Neede. Mis het niet! Daarna volgen twee filmavonden. Zaterdag 18 november ziet u de prachtige videoregistratie “The Last Time” van de Video Club Berkelland, over het laatste optreden van The Flames in Haarlo. Extra interessant zijn de interviews met Needse vaklui in het voorprogramma.

Achterhoek
Op 17 december kijkt u door de lens van Fons Rouwhorst naar onze prachtige Achterhoek. De documentaire “Bespiegelingen over de Achterhoek” is vol van flora, fauna, interviews en kende al vele uitverkochte zalen. In het nieuwe jaar, op 27 januari is het podium voor zangeres en harpiste Ekatarina Levental met haar zeer persoonlijke muziektheatervoorstelling “De Weg”. Een bijzonder en herkenbaar verhaal over veerkracht en hoop. “Maak mie wakker”: wie graag Nedersaksisch hoort zingen, gaat op 9 maart naar het optreden van de Jan Ottink Band met zang van Susan Waanders uit Rietmolen. De band speelt een wervelend programma met veel nieuwe liedjes. Er mag gedanst worden!
Alvast in de agenda: op 14 april zijn de kinderen aan de beurt. Groen en van Lien brengen hun fantasievoorstelling De Toren van Archidor. Een verhaal over moed, vriendschap, verraad en vertrouwen. In hun bekende stijl, waarin ze het kinderpubliek meeslepen in hun spel. Een aanrader!

Streektaal
Zaterdag 18 mei een echte avond voor de liefhebbers van onze streektaal. Het bekende cabaretgezelschap Gewoon Aans! staat in de Van Gellicumzaal met hun vierde revue: Anpassen. Een sprankelende show vol zang, dans en sketches. Tot ziens bij Podium Neede.

Voor meer informatie en kaartverkoop zie de website:http://Podiumneede.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven