Vrijwilligers zwembad de Meene getrakteerd op ontbijt bakkerij Oude Wesselink

RUURLO – In het kader van het jubileum geeft bakkerij Oude Wesselink regelmatig ontbijtjes weg en deze keer viel het eveneens jubilerende zwembad de Meene dankzij Gerda Regelink in de prijzen.

Bij kopen
Omdat het aantal vrijwilligers meer is dan de gewonnen 25 ontbijten besloot het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo om er zelf nog een aantal ontbijten bij te kopen. De verrassing was des te groter dat bakkerij Oude Wesselink besloot om ook de extra ontbijten te sponsoren. Dankzij deze geste konden de vrijwilligers vorige week zondag getrakteerd worden op een heerlijk ontbijt. De organisatoren, bestuursleden Erik Aagten en Hans Regelink bedankten in hun openingswoord de bakkerij maar ook café-restaurant de Tapperij, dat borden en bestek leverde, voor hun geste. Hoewel de grootste dank terecht uitging naar de vrijwilligers en het personeel die ervoor gezorgd hebben dat zwembad de Meene niet voor niets het zwembad is waar veel mensen jaarlijks van genieten en vooral super trots op zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven