Zondag volleybal 4-kamp bij Kerkemeijer Gemini Borculo


BORCULO – Het einde van de voorbereiding op de competitie 2023-2024 nadert. De laatste oefenwedstrijden staan gepland en daarna moeten de teams klaar zijn voor de start. Zondag 10 september wordt er door 4 damesteams een oefentoernooi gespeeld in sporthal ’t Timpke.

Verjongd
Naast het vernieuwde en sterk verjongde Gemini 2 nemen Havoc 2 uit Haaksbergen, Halley 4 uit Wehl en Forza 1 uit Laren/Harfsen deel. Er wordt op 2 velden gespeeld elke keer 3 sets en de wedstrijden beginnen om 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Dames 1 gaat die dag ver van huis naar de kop van Drenthe om een 4-kamp te spelen in Zuidlaren waarna ze op woensdag 13 september nog een laatste keer oefenen in Raalte. Voordat de competitie start in de week van 18 september, speelt Dames 2 nog voor de regiobeker op 13 september en Dames 1 voor de nationale beker op 16 september.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven