Finale plek De Heikamp voor Ondernemersprijs Achterhoek 2023


RUURLO – De Heikamp is één van de  finalisten voor de Ondernemersprijs Achterhoek. Een unieke nominatie als horecabedrijf voor deze prestigieuze prijs. Het erkent en viert inspirerend lokaal ondernemerschap, creativiteit, innovatie en de onvermoeibare geest van de Achterhoekse ondernemers, die bekend staan als echte aanpakkers.

Opgebouwd
De Heikamp heeft de afgelopen 50 jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is bekend om zijn prijswinnende pannenkoeken. De Heikamp is meer dan alleen een restaurant; het is een veelzijdige locatie met activiteiten voor zowel jong als oud met onder andere Klimbos, het Kabouterpad en het Liefdespad. Daarnaast verbouwen ze als enige restaurant in Nederland op hun eigen boerderij tarwe en andere gewassen voor eigen gebruik. Het bedrijf heeft een groot maatschappelijke impact door alle ontwikkelde belevingen en de verbindingen met regionale scholen en de politiek. Daarnaast blijven zij zich ontwikkelen door het creëren van groeikansen.

Onderscheidend
De overige twee genomineerden voor dit jaar zijn Hippe Kippe en Brekr. De drie bedrijven onderscheiden zich in hun klantgerichtheid, inzet voor groei en duurzaamheid, en hun bijdrage aan de economische bloei van de Achterhoek. Op dinsdag 24 oktober vindt de uitreiking van de Ondernemersprijs Achterhoek 2023 plaats in het Amphion in Doetinchem.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven