Nog deelnemers gezocht voor Mooie Spullen en Brocante-beurs

RUURLO/BORCULO – Na het grote succes van 2022 op de nieuwe locatie Buitencentrum Kerkemeijer, komt er weer een vervolg van de Mooie Spullen en Brocante-beurs van Groei en Bloei Berkelland – Haaksbergen. De Mooie Spullen en Brocante beurs op 26 november is een beurs voor en door particulieren die op een gehuurde tafel hun eigen mooie spullen kunnen verkopen.

Kerst
Vorig jaar hadden ruim 25 standhouders hun tafels mooi ingericht met veelal prachtige interieurartikelen. Zo was er veel te vinden wat betreft kerst; mooie kerststukken, kransen en kerstballen. Maar ook serviezen, zilver en gouden sieraden, vogelhuisjes, voederkransen, tuingereedschap, prachtige lampen, vazen en glaswerk. Wie heeft er niet op zolder of in de kast nog leuke of zo goed als nieuwe spullen liggen, hoe leuk is dat om op deze beurs dat weer te verkopen. Er zijn al veel tafels verhuurd maar de organisatoren hebben nog plek voor wat particulieren. Een indicatie wat betreft de kosten: een tafel kost 15 euro; maximaal kan men drie tafels huren.

Aanmelden
Wie interesse heeft of meer informatie wil, kan contact opnemen met Marcel Borkus via [email protected] of tel. 06-15291971 of kijk op www.berkelland.groei.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nog deelnemers gezocht voor Mooie Spullen en Brocante-beurs”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven