Promovendi en degradanten bridgeclub de Muralt in Borculo bekend

BORCULO – Bij de Borculose bridgeclub de Muralt werd afgelopen donderdagavond de vierde zitting van de eerste ronde gespeeld. Een avond waarop de beslissingen vielen bij de Muralt bij ‘t Dommerholt.

Dat betekende promotie, maar helaas ook degradatie voor enkele leden. De uitslagen waren als volgt: In de A-lijn was de eerste plaats voor Niek Helle & Lubbert Baarssen met 61,25 procent. De gedeelde tweede plaats was voor August Pot & Ria Pot en Nees Huijgen & Bas Lagendijk met 57,50 procent.

In de B-lijn was er een gedeelde eerste plaats voor Marja Ribbers & Lina Valkenburg en Corinne de Huu & Anna Edzes met 61,81 procent. De derde plek werd bezet door Diny Bennink & Willemien Kraaijenvanger met 58,33 procent.

Promotie naar de A-lijn werd behaald door Hans Kraaijenvanger & Annie Ribbers, Marja Ribbers & Lina Valkenburg en Annemarie Hulshof & Lauke Slee. Degradatie was er voor Henny Mulder & Gerrit Mulder, Francis Breukers & Diny Oudenampsen en Anne Versluys & Marguita Versluys.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven