Teken je eigen (t)huis in 3D bij BIEBlab in Ruurlo

BERKELLAND – Op woensdag 18 oktober 2023 (Ruurlo) en woensdag 25 oktober (Borculo), om 15.00 uur, kun je in het BIEBlabtekenen in 3D. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/bieblab) of in de bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.


Teken je eigen (t)huis in 3D
Wil jij ook graag ervaren hoe het is om niet op een papiertje maar echt in de ruimte te tekenen? In de Kinderboekenweek ging alles over ‘huis’ en ‘thuis’, maar hoe ziet jouw droomwoning eruit en welke dingen maken dat jij je thuis voelt? Geef je fantasie de ruimte en maak het zelf met de 3D-pen!

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in Ruurlo,Borculo/Eibergen en Lichtenvoorde activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven