Tweede AKF klootschietcompetitie op parkoers Hupsel in Eibergen


EIBERGEN – Het 1e heren team van KV Zwolle zette een goede score neer op het parkoers Hupsel in Eibergen. De regerend kampioen rekende in een direct confrontatie met maar liefst 7 schoten verschil af met ’t Broek uit Ruurlo. De parkoersen werden voor de afwisseling in omgekeerde richting geschoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Verrassen
Koploper Zwolle maakte geen fouten en werd met 51 schoten eerste met 1 schot minder dan Klein Dochteren. ’t Broek 2 wist net als in de eerste competitiewedstrijd weer te verrassen. Ook ditmaal eindigde dit team op de 3e plaats met een score van 54 schoten. Ook thuisploeg Eibergen noteerde 54 schoten en werd 4e. ’t Broek, vorige maal nog de winnaar werd met 58 schoten slechts 5e net voor Respelhoek dat ook 58 schoten noteerde. Onderlingen 1 volgde keurig met 59 schoten en werd 7e. Promovendus Dijkhoek moet nog wennen in de 1e klasse maar bleef met 62 schoten aansluiting houden. Zwolle 2 was deze editie niet echt op dreef en met 64 schoten werden zij de hekkensluiter van de 1e klasse. In het tussenklassement staat Klein Dochteren aan kop, op 2 schoten gevolgd door Zwolle. De derde plaats wordt bezet door ’t Broek dat maar een paar meter meer heeft dan ’t Broek 2. Eibergen volgt op plaats 4. Respelhoek lijkt de best of de rest te worden met een voorlopige 6e plaats. Kl. Dochteren 2, Onderlingen en Zwolle 2 volgen op geringe afstand. Dijkhoek staat voorlopig laatste met 7 schoten achterstand op Zwolle 2 dat 9e staat.

Tweede klasse
In de tweede klasse was de winst voor Respelhoek 2. Dit team noteerde één schot beter dan Zwolle 3 dat met 62 schoten goed volgde. Heksenkring werd met 65 schoten 5e. In het tussenklassement staat Respelhoek 2 aan kop en Heksenkring op een vierde plaats.
14 oktober is de Onderlingen gastheer van de 3e AKF competitieronde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven