Voetballen in de herfstvakantie doe je samen bij SJO UNO ’21

BORCULO – Mag jij van je ouders ook niet de hele herfstvakantie op het scherm of wil je lekker in beweging blijven? Kom dan voetballen!

Woensdag
Op woensdagochtend
 18 oktober zijn kinderen tussen de 5 en 11 jaar van harte welkom in het ’t Timpke voor een potje zaalvoetbal. De trainers van UNO’21 staan klaar om je te begeleiden. Kijk voor de exacte speeltijden op de site van UNO ’21; www.uno21.nl
Ouder-kind
Wil je liever samen met je kinderen actief bezig zijn, dat is natuurlijk ook mogelijk! Op zaterdag 21 oktober is er van 9:45-10:30 een ouder-kind training bij UNO ’21 voor kinderen van 3 tot 6 jaar. In samenwerking met de Sport Federatie Borculo laten we jonge kinderen aan de hand van hun ouders het plezier van bewegen ontdekken.
Deze vorm van ouder/kind voetbal krijgt na de herfstvakantie een vast plekje in het trainingsschema van UNO ’21.
Komen jullie ook?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven