Berend en Bentley zijn prijswinnaars van de kabouterdeurtjes wedstrijd van VVV Neede


NEEDE – De VVV Neede heeft de afgelopen maand een kabouterdeurtjes wedstrijd georganiseerd. Er zijn veel kabouterdeurtjes geknutseld in Neede. Sommige deurtjes staan bij de Needenaren thuis of in de tuin en andere deurtjes hebben meegedaan aan de wedstrijd. Deze deurtjes hebben de gehele week in de etalage van de VVV gestaan.

Loting
De jury vond eigenlijk alle deurtjes creatief en bijzonder en heeft middels loting Bentley (9 jaar) en Berend(7 jaar) getrokken als de winnaars van deze kabouterdeur wedstrijd. Zij vonden het samen knutselen en versieren van de deurtjes een leuke bezigheid in de herfstvakantie. Je kunt nog altijd kabouterdeurtje en de kabouterroute bij de VVV winkel in Neede kopen. In de komende maanden zijn er ook weer streekproductenpakketjes en leuke kadootjes in de winkel verkrijgbaar. De Needse cadeaubon wordt leuk voor u ingepakt.

TIP: De knieperkes, naar oud Needs recept, zijn ook weer voorradig!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven