Borculose meiden hebben succes in Ruurlo

BORCULO – Zondag mochten 6 Acro meiden G.V. Borchlo vertegenwoordigen bij de oudjaarscup in Ruurlo. Marith en Tara deden het super en hebben een mooie 5e plaats behaald. Ook Tiara en Lizzy deden hard hun best en behaalden een verdiende 2 plaats. Voor Sofie en Jils was het goud, ook hun deden het fantastisch en mochten een mooie 1e plaats mee naar huis nemen!

Turnwedstrijd
Jils kon haar medaille helaas niet persoonlijk in ontvangst nemen omdat ze meteen door moest naar een turnwedstrijd. Misschien lijkt acrogym jou ook wat? Je bent van harte welkom om eens een proefles mee te komen doen op de dinsdagavond van 17.00 tot 19.00. Geef je op via de site of stuur een PB via de Facebookpagina van G.V. Borchlo en wie weet schitter jij binnenkort ook op de vloer met een mooie medaille.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven