De jaarlijkse revue van Jong Gelre Ruurlo: ‘Paniek in de kliniek’


RUURLO – Jong Gelre Ruurlo houdt op vrijdagavond 17 november a.s. en zaterdagavond 18 november a.s. weer haar jaarlijkse revue. ‘’Summer wil graag van haar verslaving af nu ze zwanger is van haar vriend Ruben. Ruben weet hier niks van dus Summer verzint een smoesje dat ze naar familie in ‘Florida’ gaat. Eenmaal aangekomen in de afkickkliniek van Bertus en Tineke ontmoet Summer secretaresse Anita, stagiaire Floor en een heel aantal andere cliënten met verschillende soorten verslavingen. De cliënten moeten opdrachten doen om elkaar en zichzelf beter te leren kennen, waarbij niet altijd alles volgens het boekje gaat. Er gebeuren daarnaast verdachte dingen in en rondom de kliniek. Zo komt er af en toe politie langs en worden er mensen verdacht van handel in drugs. Drugs in een afkickkliniek? Wat zou daar toch aan de hand zijn?’’

Afscheid
Vorig jaar hadden ze eigenlijk afscheid genomen van de revue maar door het plezier en de gezelligheid hebben Floor Evers en Miranda Klein Ovink besloten om nog 1 jaar zang te doen. De jongens van de bouw zijn weer druk bezig om een mooi decor in elkaar te zetten o.l.v. Yke van Tuijl. “Zonder sponsoring zou het onmogelijk zijn om de revue op de planken te krijgen, daarom willen wij alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. Daarnaast is er dankzij onze sponsoren een verloting met mooie prijzen”. Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan vrijdag 17 november a.s. of zaterdag 18 november a.s. naar de Keizerskroon in Ruurlo. Beide avonden zal de zaal om 19:30 uur geopend zijn. Om 20:00 uur zal het doek openen.

Informatie
Kaarten kunt u reserveren via het telefoonnummer van Jong Gelre: 0618790257.
Kaartje kopen aan de kassa is ook mogelijk.
Kaarten voor de vrijdag- en zaterdag kosten €8,00.
Geschreven door: Gwen Meerbeek, Britt Nieuwenhave, Alieke van de Visger, Eline Mol, Floor Evers, Luuk Wezinkhof, Marlou Leusink, Merijn Weenk, Mirthe Bruil, Roy Stegeman, Sander Boeijink, Sofie Radstaak, Timo Haneveld en Bart Tiessink.
Dit jaar wordt het stuk geregisseerd door: Roy Stegeman.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven