Diny Hendriks zet zich al 40 jaar belangeloos in voor De Zonnebloem


NEEDE – Voorafgaande aan de vrijwilligersvergadering van 7 november in het Achterhuis, werden 3 vrijwilligers van afdeling gehuldigd omdat zij respectievelijk 40 jaar en 10 jaar actief zijn als vrijwilliger/bestuurslid van onze afdeling. De Zonnebloem is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van mensen met een lichamelijke beperking door middel van sociale activiteiten, gezelschap en ondersteuning.

40 jaar
Al meer dan 40 jaar lang heeft Diny Hendriks zich belangeloos ingezet om het leven van anderen een stukje zonniger te maken. De huldiging vond plaats in het bijzijn van familie en medevrijwilligers. De regiovoorzitter Vincent Elferink prees Diny  in dichtvorm voor haar niet-aflatende inzet en passie voor het werk van de Zonnebloem. Na toespraak overhandigde de regiovoorzitter een speciaal gouden speldje dat symbool staat voor de 40 jaar toewijding en betrokkenheid.

10 jaar
Joke Kuiper bestuurslid Bezoekwerk en Ine Wilbrink penningmeester/bestuurslid  ontvingen een zilveren speldje voor 10 jaar vrijwilligerswerk. De voorzitter prees de  inzet om 10 jaar lang betrokken te blijven bij het besturen van de afdeling, Ine als verantwoordelijke voor de centjes en Joke als voorbeeldig spil binnen het bezoekwerk. Alle 3 dames ontvingen uit handen van Elferink een diploma en bloemen en hij hoopte dat de dames zich nog lang voor deze afdeling mogen inzetten. Van de secretaris van de afdeling, Ina van Dalen, ontving Diny Hendriks een mooi cadeau als herinnering aan dit jubileum. Een levensboom in de vorm van wanddecoratie. Natuurlijk ontbraken ook hier de bloemen niet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven