Fotowedstrijd ‘Herfst in Berkelland’


NEEDE – Natuurpark Kronenkamp in Neede organiseert dit najaar de fotowedstrijd ‘Herfst in Berkelland’. De herfst staat voor verandering; overal in de natuur zien we dingen veranderen. De bladeren vallen van de bomen en het weer wordt natter en koeler. Ook in het dierenrijk zie je dat terug. Sommige dieren stappen af van hun gebruikelijke routine om zich op de winter voor te bereiden. Zo ook zijn in de mooie natuur van de gemeente Berkelland en in de woonomgeving deze veranderingen te zien. Sommige momenten zijn fotogeniek.

Meegenieten
Pak dan uw camera of smartphone en laat ons daarvan meegenieten. Kies de beste foto uit en stuur deze voor 1 december 2023 aan  [email protected]  Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam, de datum waarop de foto is genomen, de locatie, uw e-mailadres en uw telefoonnummer. Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen. Het zou mooi zijn dat met name de jeugd erop uit gaat om een  foto te maken. De spelregels voor deze fotowedstrijd staan vermeld op www.natuurparkkronenkamp.nl

Uitslag
De jury zal eind december de uitslag bekend maken. Een selectie van de foto’s wordt van 16 januari t/m 6 maart 2024 geëxposeerd in Het Filter op het Natuurpark Kronenkamp in Neede; de overige ingezonden foto’s worden door middel van een PowerPoint-presentatie aan de bezoekers getoond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven