Jubileumconcert 25 november 2023 in theater ’t Spieker in Eibergen: Grandioos Jubileum Concert 90 jaar Eibergs Mannenkoor

EIBERGEN – Het Eibergs mannenkoor bestaat dit jaar 90 jaar. De apotheose van dit jubileumjaar vindt plaats in het theater ’t Spieker op 25 november 2023 waar het Eibergs Mannenkoor een groots concert geeft.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen de mannenkoren van Eibergen en Varsseveld één koor vormen waardoor zo’n zeventig zangers op het podium zullen staan. Samen is een uitdagend programma voorbereid met keuze voor zang waar verschillende stijlen, talen en tijden in elkaar overvloeien. Kortom een repertoire waar niet alleen plaats is voor (licht) klassieke muziek maar ook voor musicals- en filmmuziek. Voor verrassende effecten rondom de zang zullen de instrumentale klanken van diverse musici zorgen.

Pianobegeleiding
Het koor, alsmede de uitvoering van het geheel, staat onder leiding van dirigent
Wim Ruessink. Naast de traditionele pianobegeleiding is er gevarieerde instrumentale ondersteuning en zullen ook de regionale solisten Mathanja Cornelissen (Sopraan) en Edgar Bloem (tenor) hun medewerking verlenen. Het draaiboek voor het concert voorspelt een uniek concert dat niet gemist mag worden.

Meet and Greet
Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een Meet en Greet in de foyer, om onder het genot van een drankje na te praten met de musici, koorleden en de dirigent. “
Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze bijzondere muzikale avond vol zangplezier!”. Laat het koor weten. 

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van theater het Spieker, via Eibergsmannenkoor.nl of bij de koorleden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven