Lisa Westerveld (GroenLinks-Partij van de Arbeid) was vandaag op campagne in Berkelland

BERKELLAND – Bij de komende 2e kamer verkiezingen staan de kandidaten van GroenLinks en de Partij van de Arbeid op één kieslijst. Daarom hebben de lokale afdelingen van beide partijen op zaterdag 11 november een gezamenlijke start van de campagne gehad.

Flyeren
Zaterdagochtend werd er door de leden van de  partijen geflyerd in Borculo en ’s middags in Ruurlo. “De koppels van groen en rood op straat waren een geheel nieuw fenomeen voor onze burgers”. Blikken de leden terug.  De dag werd afgesloten bij De Tapperij in Ruurlo met Lisa Westerveld, de nummer 5 op de GL-PvdA-lijst. Voor een volle zaal, met ook veel belangstellenden van een andere politieke kleur, ging Westerveld in op vragen vanuit het publiek. “Op bevlogen wijze gaf het, in Aalten geboren 2e kamerlid van GroenLinks, blijk van haar betrokkenheid bij de politieke speerpunten van GL-PvdA”.  Na het bezoek aan Ruurlo vervolgde zij haar toer door de Achterhoek in Winterswijk.

 

Op de foto Lisa Westerveld, geflankeerd door de beide fractievoorzitters van de PvdA en GroenLinks in de Berkellandse gemeenteraad, Andra Weg en Ron Smits.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven