Live in concert van de band Night Fever: a tribute to the Bee Gees in Openluchttheater Eibergen


EIBERGEN – Op veler verzoek komt Night Fever: a tribute to the BEE GEES op zaterdag 31 augustus voor het eerst naar Openluchttheater Eibergen om er een onvergetelijke zomeravond van te maken.

Duitsland
De band uit Duitsland speelde inmiddels vele theaterzalen plat met het allerbeste uit het repertoire van de broers Gibb live. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees fan. Wereldbekende hits ‘More Than A Woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens het openluchtconcert. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners gewaardeerd wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and Specks,’ ‘Words’ en ‘To Love Somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld door de 7-mans formatie Night Fever.

Voorverkoop
De online ticketvoorverkoop voor deze show start zaterdag 2 december om 10.00 uur en is uitsluitend voor donateurs. Als er kaarten overblijven is er vanaf maandag 4 december 10.00 uur nog een vrije online verkoop. Tickets kosten in de voorverkoop 35 euro, dat is inclusief alle bijkomende kosten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven