Mantelzorgers in de watten gelegd met gezellige lunch

BORCULO -Naar aanleiding van de landelijke Dag van de Mantelzorg genoten op 11 november maar liefst 85 mantelzorgers van een heerlijke lunch. De lunch werd georganiseerd door de gemeente Berkelland en Voormekaar Berkelland. Wethouder Betsy Wormgoor opende het buffet in het gemeentehuis.

Elke dag
Eigenlijk zou er elke dag aandacht mogen zijn voor deze steunpilaren: mannen, vrouwen én kinderen die vol liefde zorgen voor een langdurig zieke dierbare: een echtgenoot, zusje, buurman of vriend. Mantelzorgen doe je met veel liefde, maar vraagt ook veel van je. Tijd voor jezelf maken is niet altijd gemakkelijk of vanzelfsprekend. Op zaterdag 11 november werden de mantelzorgers van Berkelland daarom even in de watten gelegd.

Ervaringen
Het lunchbuffet met heerlijke soep, luxe broodjes, salades en smoothies viel goed in de smaak. Tijdens de lunch was er natuurlijk ook tijd om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. De live achtergrondmuziek van Menno Nijen Es en Pim Stegeman droeg bij aan de fijne sfeer. Alle mantelzorgers kregen na afloop een mooie ansichtkaart van wethouder Betsy Wormgoor als blijk van waardering.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven