Mooie spullen en brocante op beurs bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo

BORCULO – Groei & Bloei afdeling Berkelland – Haaksbergen organiseert voor de tweede keer een beurs met mooie spullen en brocante bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. De beurs die wordt gehouden op zondag 26 november trok vorig jaar meer dan vijfhonderd bezoekers.

Bloemschikken en kerst
De mooie-spullen-beurs is een beurs met spullen die te maken hebben met onder andere bloemschikken, kerst, brocante, terras en andere leuke tuinspullen. Spullen die een tweede leven waard zijn. Dingetjes die gebruikt of zelfs nieuw zijn maar niet (meer) gebruikt worden of niet meer passen in een interieur of op het terras. “Ik denk dat iedereen dat wel herkent en dat deze beurs daar dan uitermate geschikt voor is. Vele mensen zijn creatief en maken mooie dingen. Het loopt naar kerst en dus zullen er zeker stands zijn met kerstversieringen, zoals kerststukken en kransen en een alternatieve kerstboom. Maar ook kerstverlichting kandelaars, kerstballen in allerlei kleuren en maten. Er is vast wel serviesgoed te vinden, evenals oud tafelbestek-zilver en leuke oude of zelfs antieke sieraden. Je kunt het niet zo gek opnoemen of het is er wel. Het zijn allemaal particulieren die daar hun tafel ingericht hebben met leuke gebruikte of zelfs nieuwe spullen, de diversiteit zal groot zijn en voor elke beurs wat wils”, zo verklaart mede-organisator Marcel Borkus uit Ruurlo.

Gratis verloting
De entree voor de beurs bedraagt 1 euro en als klap op de vuurpijl wordt er driemaal een gratis verloting gehouden onder de bezoekers van zeer fraaie prijzen. Men vermaakt zich zeker op deze veelzijdige beurs en wie weet wint men ook nog een van de fraaie gratis prijzen. Het is een beurs door particulieren, dus geen bedrijven. En… het is zeker geen rommelmarkt, men is van harte welkom in Buitencentrum Kerkemeijer Ruurloseweg 51 in Borculo van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie, kan men bellen met Marcel Borkus, tel. 06-15291971 of kijk op de website van Groei & Bloei afdeling Berkelland.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven