Ontdek je Nederlandse kennis tijdens de Hollandse Pubquiz in de Hoeksteen

BORCULO – Quizliefhebbers en Holland-fans worden uitgenodigd voor een avond vol gezelligheid en uitdaging op 24 november in de Hoeksteen. Tijdens deze unieke Hollandse Pubquiz kunnen teams hun kennis over Nederland testen met exclusieve vragen die het beste van het land belichten.

De pubquiz, gepresenteerd door Quiztijd, belooft een avond vol plezier en competitie te worden. De vragen zullen zich uitsluitend richten op Nederland, van historische gebeurtenissen tot moderne popcultuur. Deelnemers kunnen zich verheugen op een avond vol lachen, nadenken en misschien zelfs een paar ‘aha’-momenten.

Het evenement begint om 20.30 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om je team in te schrijven en je quizvaardigheden te laten zien. De inschrijvingskosten bedragen slechts 25 euro per team, wat zorgt voor een betaalbare en leuke avond uit.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid voor vriendengroepen, collega’s of buren om samen te komen en een gezellige avond te beleven. Bovendien is het een kans om je kennis over Nederland te vergroten en wellicht als winnaar naar huis te gaan.

Zorg ervoor dat je erbij bent op 24 november in de Hoeksteen voor een avond vol Hollandse trivia, goede tijden en geweldige herinneringen. Schrijf je team nu in en bereid je voor op een onvergetelijke avond!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven