Ruurlo 6 organiseert toernooi voor het goede doel

RUURLO – Op zaterdag 30 december gaat Ruurlo 6 voor het goede doel een zaalvoetbaltoernooi organiseren. Iedereen is welkom, uit elke plaats van recreant tot ambitieuze (zaal)voetballer, zowel heren als dames, jongens en meisjes (vanaf 15 jaar) zolang de sportiviteit voorop staat.

Vijftallen
Er wordt gespeeld met vijftallen, zaalvoetbalopstelling. Zorg dat je voldoende spelers hebt om door te wisselen, die heb je hard nodig! Doe mee en geniet van prachtige wedstrijden en de gezelligheid.  “We zamelen geld in voor het goede doel, dit is de aanleiding:
Twee jongens van ons elftal (Ruurlo 6) gaan proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De moeder van Jonathan is dit jaar overleden aan kanker en samen met zijn beste vriend Julian gaan ze dit doen door de Alpe d’huzes met de fiets te beklimmen. Wij als teamgenoten/begeleiding/organisatie willen hun helpen om zoveel mogelijk geld op te halen en daarom organiseren we dit toernooi. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team. Verder zullen er leuke prijzen te winnen zijn met de verloting (rad van avontuur) 3)”. Laat Ruurlo 6 weten.

Prijzen
Er zal een prijs zijn voor het beste team, beste keeper, beste speler en voor de topscorer. En uiteraard krijgt het sportiefste team ook een prijs. Het toernooi wordt gespeeld in de sporthal ’t Rikkenhage te Ruurlo en begint om 16 uur. Je kunt je team opgeven door een mail te sturen naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven