Toon Baakman van Pax Kinderhulp op bezoek in Zabzre

BORCULO – Afgelopen week heeft Toon Baakman, voorzitter van PAX Kinderhulp, een nuttige reis gemaakt naar Caritas Katowice en een kindertehuis in Zabzre. De hartelijke ontvangst was mede te danken aan enkele kinderen, die deze zomer in Borculo op vakantie waren in Borculo. Tijdens het verblijf in Katowice heeft een evaluatie plaatsgevonden van de vakantie in juli van dit jaar, wat kan er verbeterd worden, zijn er nog speciale wensen en tevens is er gesproken over de komende vakantie in juli 2024. De voorbereidingen voor deze vakantie worden in december opgepakt.

2024
Volgend jaar kunnen 26 kinderen en 4 begeleiders uitnodigen. De supervisors, Ola, Lilla en Anja waren van plan om ook volgend jaar weer naar Borculo te komen (ze vinden het fantastisch in Borculo en genieten van het plezier van de kinderen).

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven