Traditionele midwinterwandeling in Geesteren

GEESTEREN – Op tweede Kerstdag, 26 december a.s, organiseren de Geesterse midwinterhoornblazers de traditionele midwinterwandeltocht vanuit het mooie Geesteren. Terwijl de routes (5 of 10 kilometer) u over de prachtige essen en de eeuwenoude kerkpaden leidt, hoort u in de verte de ‘Oale Roop’ geblazen door meerdere midwinterhoornblazers. Onderweg ontmoet u de blazers bij de vuurkorven en zijn er gezellige stopplekken met warme consumpties. Op de Sprakelberg kan er worden genoten van een heerlijk glaasje Glühwein terwijl u kijkt naar een demonstratie midwinterhoorn maken. Kortom een wandeling in winterse sferen!

Inschrijven en starten kan op 26 december tussen 12:30 en 14:00 uur op het Kerkplein in Geesteren. De kosten bedragen 5 euro p.p voor volwassenen en 2 euro p.p voor kinderen (t/m 12 jaar).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven