Waar moet je op letten bij het kopen van een handtas voor je partner?


BERKELLAND – Wil jij je partner verrassen met een nieuwe tas? Dan moet je natuurlijk wel weten wat je partner mooi vindt. Stel dat ze gedurende de afgelopen weken regelmatig wat hints heeft gegeven, dan wordt het een stuk eenvoudiger. Maar wat nu als je merkt dat ze wel toe is aan wat nieuws, maar je eigenlijk geen idee hebt wat ze nu eigenlijk mooi vindt? Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je misschien wel met de handen in het haar zit, hebben wij een aantal handige tips voor je. Daarbij maakt het niet uit of je nu een nieuwe handtas kopen gaat voor je partner of op zoek bent naar een clutch als cadeau voor onder de kerstboom. Dus kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken, let dan goed op.

Wat wil en kun je uitgeven?
De eerste stap heeft nog vrij weinig te maken met de aanschaf zelf, maar is wel een belangrijke. Op het moment dat je op zoek gaat naar een nieuwe tas, dan zul je al snel zien dat de prijzen enorm ver uit elkaar liggen. Zo kun je een nieuwe handtas kopen voor een paar honderd euro, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een leuk nieuw telefoontasje van een paar tientjes. Bepaal dus eerst wat je wilt en ook kunt uitgeven, zodat je een stuk gerichter op zoek gaat. Zo zal je voor je partner waar je misschien net een paar maanden mee samen bent, minder uitgeven, dan wanneer je al jaren getrouwd bent. Het enige advies wat we je wel willen meegeven, is dat je je niet volledig blind staart op je budget. Stel dat je dus 100 euro wilt uitgeven en je komt een leuke tas tegen die 110 euro kost, wees dan ook zo flexibel om deze mee te nemen.

De stijl van de tas
Het voordeel wat je vaak hebt als je op zoek gaat naar een tas voor je partner, is dat ze vaak al één of meerdere tassen hebben. Kijk dus goed naar het type tas en dan met name naar de stijl. Handig is om er bijvoorbeeld even een foto van te maken, zodat je daarmee naar een tassenwinkel kunt om advies te vragen welk type tas hier nu het meest bij in de buurt komt. Handig is wel om ook even af te tasten of je partner die tassen die ze nu heeft, ook nog wel echt mooi vindt. Straks gebruikt ze deze tassen puur praktisch en  heeft  ze allang wat anders op het oog. Kom je er helemaal niet uit, vraag dan eens één van haar vriendinnen. De kans dat zij je namelijk kunnen helpen is vrij groot.

Vraag je partner wat ze mooi vindt
Kom je er nu echt  zelf niet uit, dan is het helemaal niet zo gek om je partner gewoon te vragen wat ze mooi vindt. Het is namelijk zonde dat je straks een tas hebt gekocht, deze mooi ingepakt onder de kerstboom hebt liggen en bij het uitpakken ervan de teleurstelling van het gezicht van je partner druipt. Nu zal het gebaar natuurlijk wel worden gewaardeerd, maar waarom niet gewoon de vraag stellen wat ze nu mooi vindt?

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven