Winterfestival op het Vlearmoesplein in Neede

NEEDE – Op 9 december 2023 wordt het Vlearmoesplein opnieuw betoverd en transformeert het in een bruisend winterfestival. Terugkijkend op het succes van vorig jaar, belooft deze nieuwe editie nog meer magie en feestvreugde voor alle bezoekers, jong en oud.

Overdag kunnen kinderen hun hart ophalen op het plein, waar een scala aan activiteiten op hen wacht. Van spannende attracties tot creatieve workshops, er valt van alles te beleven in dit winterse wonderland. En natuurlijk mag de kerstmarkt niet ontbreken, waar je kunt snuffelen tussen kraampjes vol ambachtelijke lekkernijen en unieke cadeau-ideeën.

Maar wat dit festival echt bijzonder maakt, is de unieke toevoeging van een betoverende iglo. ‘s Avonds verandert deze adembenemende structuur in dé hotspot voor een onvergetelijk feest. Stap binnen en laat je meevoeren op de opzwepende beats van onze getalenteerde DJ’s. Maar dat is nog niet alles! In de gezellige en sfeervolle Bar de Scheve Schaats kun je genieten van een spectaculair live optreden van een energieke band of DJ. Laat je betoveren door hun muzikaliteit en geniet van een onvergetelijke avond vol muziek.

Of je nu wilt genieten van de gezelligheid met je familie, op zoek bent naar bijzondere kerstcadeaus, wilt dansen op de beats van de DJ’s, of wilt wegdromen bij de muziek in Bar de Scheve Schaats, het winterfestival op 9 december 2023 belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Noteer deze datum alvast in je agenda en bereid je voor op een betoverende dag en nacht vol plezier en verrassingen. We zien je graag op het Vlearmoesplein, waar het winterse sprookje tot leven komt!

Programma: 

Kindermiddag (15:00 – 18:00)
Kom voor een onvergetelijke middag naar het Magische Winterspektakel! Meld je vanaf 15.00 uur op het Vlearmoesplein en doe mee aan een heuse bingo in Winterthema.  We spelen twee rondes en voor iets lekkers wordt gezorgd. Ook kan je lekker knutselen in winterthema of je eigen broodje bakken op een vuurtje en kennismaken met SCOUTING NEEDE. Ondertussen kunnen jouw ouders gezellig een drankje doen in de tent of struinen over de kerstmarkt. Doe jij ook mee? Dit wil je echt niet missen!

Kerstmarkt (16:00 – 20:00)
Op zaterdag 9 december a.s. vindt in het centrum van Neede wederom een gezellige kerstmarkt plaats. Aanmelding voor deelname staat vanaf nu open. Dit kan digitaal via deze link

Winterfestival (20:00 – 01:00)
Op 9 december 2023 zal het Vlearmoesplein in Neede transformeren in een betoverend winterfestival met nog meer magie en feestvreugde dan vorig jaar. Bereid je voor op een onvergetelijke avond met de band 7NA in Bar de Scheve Schaats en DJ Daan Rohof in de Dolle Iglo. De kerstmarkt, kinderactiviteiten en het bruisende festival maken dit evenement tot een feest om nooit te vergeten. Mis het niet en blijf op de hoogte via onze sociale media!

Dolle iglo
Vorig jaar smolt onze iglo weg, maar dit jaar hebben we nog meer ruimte om te dansen! Samen met DJ Daan en DR Showtechniek gaan we een onvergetelijke avond creëren. We glijden op de klanken van diverse muziekstijlen keihard van de zwarte piste en belanden rechtstreeks in de après-ski sfeer.

Bar de scheve schaats
Bereid je voor op een onvergetelijke avond in Bar de Scheve Schaats! De band 7NA laat dit jaar niet alleen het sneeuw van de daken smelten, maar ook jouw dansschoenen!  Met een heerlijke mix van rock, pop en een vleugje Nederlandstalig, belooft het een geweldige avond te worden. Mis dit muzikale feest niet!

Tickets
Bestel je tickets via deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven