Afvalkalender valt deze week in de bus


BERKELLAND – De Berkellandse afvalkalender voor 2024 is klaar. De kalender is weer helemaal toegespitst op jouw woonadres en wordt deze week bezorgd. De afvalkalender is ook digitaal te bekijken via https://afvalkalender.gemeenteberkelland.nl. Je hoeft alleen je postcode en huisnummer in te typen en je ziet alle voor jou belangrijke gegevens. Op de kalender vind je nog meer gedetailleerde informatie over de inzameling van de verschillende soorten afval. Als je wilt kun je de kalender opslaan en/of printen.

Informatie
Veel info over welk afval waarin hoort staat ook in de handige afvalapp. De afvalapp is gratis te downloaden via de Appstore en Google Playstore (zoek op ‘Berkelland’). Vervolgens vul je jouw postcode en huisnummer in en zie je direct de inzameldagen voor jouw adres. De app bevat ook veel handige tips over afvalscheiding en welk afval waar hoort.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven