Eric Pos uit Groenlo winnaar district finale 4e klas libre in Borculo


BORCULO – Op zaterdag 2 en zondag 3 december werd er bij Eetcafé de Hoeksteen in Borculo, de district finale 4e klas libre gespeeld, namens het district Berkel & Slinge. De organisatie lag bij de plaatselijke biljartvereniging ’t wapen van Borculo. Tot aan de laatste ronde van deze finale was het spannend. Uiteindelijk trok Eric Pos uit Groenlo aan het langste eind. Hij mag het district Berkel & Slinge in januari gaan vertegenwoordigen in de Gewestelijke Finale. Freddie te Winkel uit Aalten werd tweede en mag net zoals de kampioen ook het district gaan vertegenwoordigen in de Gewestelijke finale. Henk Kwerreveld uit Dinxperlo kreeg het brons omgehangen.

De Gewestelijke finale, wordt van 12 t/m 14 jan. 2024 gespeeld bij de Twentse Ros in Hengelo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven