Fotoclub Berkelland exposeert groots bij de Huve in Eibergen


EIBERGEN – Fotoclub Berkelland exposeert vanaf eind november tot 25 januari in Dorpshuis de Huve in Eibergen. Het thema van deze expositie is ‘Macrofotografie in Natuur en Techniek’. 21 foto’s laten de wondere wereld zien van de macrofoto’s. Macrofotografie brengt kleine onderwerpen groot in beeld. De expositie laat technisch goede foto’s zien, maar de foto’s maken vooral indruk door de schoonheid en details van de gefotografeerde onderwerpen. Bij enkele foto’s zal men zich beslist afvragen wat men eigenlijk ziet. Het zijn foto’s waar de bezoeker net iets langer naar blijft kijken door de emotie die de foto oproept. Nog te zien in de Huve in Eibergen tot 25 januari dus. Meer info, ook over de vereniging zelf op de website van Fotoclub Berkelland.

Foto: Cor Tonkens

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven