Berkellandsontbijt op 8 maart nationale vrouwendag

BERKELLAND – ‘Een wereld, duizend vrouwen’
Met dit thema wordt dit jaar op 8 maart Internationale vrouwendag gevierd. Op deze internationale vrouwendag gaat het over de verschillen en overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland vanuit verschillende culturen.

Subthema’s
“Een wereld duizend vrouwen” met subthema’s over culturele verschillen bij geboorte, huwelijk, werk en dood. Met dit positieve thema schijnen we ons licht op elke unieke vrouw met haar verschillen en overeenkomsten en kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren. Dit jaar vieren we internationale vrouwendag weer in Berkelland.

CDA
De Berkellandse CDA-fractie heeft lange tijd op internationale vrouwendag een ontbijt georganiseerd. Zeker in deze tijd van polarisatie, is het waardevol om te laten zien dat met samenwerken, ook al denk je soms verschillend over dingen, je meer bereikt. Daarom organiseren we dit jaar met alle fracties gezamenlijk dit ontbijt.

Vrouwendag
Een wereld, duizend vrouwen. 8 maart 2024 Internationale vrouwendag Berkelland.
Namens de fracties uit Berkelland bieden wij alle vrouwen uit Berkelland deze ochtend een heerlijk ontbijt aan tijdens een inspirerend ochtendprogramma. Hierover volgende week meer.

Uitnodiging 
Vrouwen uit Berkelland. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze ochtend.  Laat u verrassen, doe mee, geniet, deel uw aanwezigheid en inspiratie op vrijdag 8 maart van 09.30 tot 12.00 uur. Locatie Wijkgebouw de Koppel Koningin Julianastraat 37 7271 GN te Borculo

Hartelijke groet,
namens alle fracties van gemeente Berkelland

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Berkellandsontbijt op 8 maart nationale vrouwendag”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven