Enthousiaste inwoners gezocht voor de lokale actie groep LEADER Achterhoek! (4 tot 8 uur per maand)

BERKELLAND – Wil jij als trotse inwoner van de Achterhoek een bijdrage leveren aan de vooruitgang van onze prachtige regio? Samen met andere enthousiaste leden en de LEADER-coördinator vorm je de Lokale Actie Groep (LAG), het kloppende hart van LEADER Achterhoek- een Europees subsidieprogramma dat loopt van 2024 tot 2027. Jouw missie is het ondersteunen en verbinden van initiatieven van inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers die de leefbaarheid van het platteland vergroten. In de vorige subsidieperiode zijn 80 succesvolle projecten ondersteund. Van voedsel dat anders in de prullenbak verdwijnt verwerken tot voedzame maaltijden, tot een educatieve belevingsboerderij die ons cultureel erfgoed vasthoudt. Ben jij die netwerker met hart voor het Achterhoekse platteland? Meer informatie en solliciteren via deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven