Informatie bijeenkomsten van de Noaberboeren in Eibergen en Neede

NEEDE/EIBERGEN – Op 13 en 15 februari zijn er informatiebijeenkomsten van de Noaberboeren. Heb je interesse in lokaal, duurzaam en gifvrij eten ├ęn woon je in of rond Eibergen en Neede dan vertellen de Noaberboeren je graag over de mogelijkheden om groenten direct van het land te krijgen. Noaberboeren bestaan nu een jaar. Het assortiment wordt uitgebreid naar 68 soorten groenten door o. a. een kas. Ook is er een boomgaard aangeplant. Nieuwsgierig? Kom op 15 februari in Eibergen naar Voshaar Outdoor, Winterwijkseweg 17 of op 13 februari in Neede naar Natuurpark Kronenkamp. Inloop vanaf 19 uur, start om 19.30 uur op beide avonden.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Informatie bijeenkomsten van de Noaberboeren in Eibergen en Neede”

  1. Wat een fijn project! Ik wil wel!
    Wekelijks lekker ‘op fietse’ door het Lankheet, mijn eigen gifvrije groente en fruit ophalen ­čÖé

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven