Openluchttheater Eibergen komt met nog twee mooie namen voor hun theaterseizoen: The Dirty Daddies en Berkelblues


EIBERGEN – Op zaterdag 7 september komt de 7-koppige band The Dirty Daddies optreden! Met hun aanstekelijke mix van hits, energieke performance en ongeëvenaarde enthousiasme belooft dit optreden een feestje te worden. The Dirty Daddies staan ​​bekend om hun unieke vermogen om elke locatie te transformeren tot een kolkende massa van dansende mensen. Hun live optredens zijn een ware belevenis, waarbij het publiek wordt meegesleept en geen moment stil kan blijven staan.

Perfect decor
Het Openluchttheater Eibergen biedt het perfecte decor voor deze ongeëvenaarde show. Gelegen te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van Eibergen, zal het theater een idyllische achtergrond vormen voor een avond vol spektakel en plezier. Of je nu een diehard fan bent van The Dirty Daddies of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, dit optreden belooft voor iedereen iets te bieden. Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke herinneringen en laat je meeslepen door de onweerstaanbare energie van The Dirty Daddies!

Berkelblues
Op de zondag daarna wordt voor de derde keer Berkelblues gehouden. Dit evenement is door twee vrijwilligers van het openluchttheater, Hans Weeink en Herman Hondorp, opgezet en georganiseerd. Ze zijn al maanden geleden gestart om voor deze derde editie een mooie line up neer te zetten. Een absolute aanrader als je houdt van Blues muziek, een gemoedelijke, ongedwongen sfeer in een mooie ambiance. Op zondag 8 september wordt het kijken, luisteren en genieten van maar liefst 3 optredens; Livin’ Blues, Blues Bones en Julian Sas. Je kunt de hele dag lekker zitten, rondlopen, kletsen, muziek luisteren en een hapje en een drankje nuttigen. Er zijn 2 foodtrucks aanwezig, de barbier is weer van de partij en de bier(bar)proeverij zal niet ontbreken.

Informatie
Voor donateurs start de ticketverkoop voor The Dirty Daddies op zaterdag 2 maart om 10.00 uur. Als er tickets overblijven start de vrije verkoop op maandag 4 maart om 10.00 uur. In de voorverkoop kosten de tickets € 30.00. De ticketverkoop start voor Berkelblues ook op zaterdag 2 maart om 10.00 uur, geen aparte donateursverkoop. De prijs van de tickets is in de voorverkoop € 25,00.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven