U kunt nu reageren op plankaart met mogelijke laadpalen voor elektrische auto’s in uw buurt

BERKELLAND – Vanaf nu tot en met 28 maart 2024 kunt u reageren op een plankaart met locaties voor een laadpaal. “Wij horen graag welke locatie(s) u geschikt of minder geschikt vindt voor een laadpaal voor elektrische auto’s. Op de digitale plankaart op www.gemeenteberkelland.nl/laadpaal kunt u uw reactie achterlaten op de voorgestelde locaties”. Laat de gemeten Berkelland weten.

Uitbreiden netwerk laadpalen in Berkelland
Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto, ook in de gemeente Berkelland. Voor het opladen van deze auto’s zijn openbare laadpalen nodig, op straat of op een centrale plek in de wijk. Niet elke bewoner beschikt namelijk over een eigen laadvoorziening. Om in de groeiende behoefte aan openbare laadpalen te voorzien, willen we het openbare laadnetwerk uitbreiden in de gemeente Berkelland.

Welke locatie vindt u geschikt of minder geschikt
Als inwoner kunt u reageren op de door ons samengestelde plankaart. Wij horen graag van u welke locatie(s) u geschikt of minder geschikt vindt voor een laadpaal. Dat kan door op een geel puntje te klikken en uw reactie achter te laten. Op basis van alle reacties onderzoeken we of aanpassing van de plankaart nodig is. Na vaststelling van de definitieve plankaart is het mogelijk om aanvragen in te dienen. Het plaatsen van een laadpaal is altijd maatwerk. Als er een aanvraag komt voor het daadwerkelijk plaatsen van een laadpaal gaan we eerst nog in overleg met de direct aanwonenden. Daarna wordt een verkeersbesluit genomen. Dan is het ook nog mogelijk om een zienswijze in te dienen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “U kunt nu reageren op plankaart met mogelijke laadpalen voor elektrische auto’s in uw buurt”

  1. Goedeavond,
    Wij vinden parkeerplaats rechts achter bij de Beemd in Ruurlo een mooie plek voor een laadpaal.

  2. Mooi initiatief. Echter aan het plein bij Oude Eibergseweg 1g niet wenselijk. Trekt alleen auto’ s uit omgeving aan terwijl er al p plaatsen te kort zijn. Bewoners die al elektrisch rijden of dat gaan doen voorzien in eigen laadpalen. Zoek dan naar een grotere parkeervoorzieningen zoals ook Omgeving van Vleermoesplein ( niet erop ivm marktdag,) maar bij Jumbo of bij ten coateplas.

  3. Voor ons geen enkele laadpaal, gemeente Berkelland komt al 8 miljoen te kort. Wij zijn tegen vervuilende elektrische auto’s.
    Voor het vervaardigen van 1 accu wordt een geheel land omgeploegd en kinderen mogen dit uit de mijnen halen, en waar rijdt deze auto op. Elektra uit steenkool, pellets,gas, of duurzame energie. Wij zijn goed bezig in Nederland.

  4. Excuses voor Karels reactie. We hadden beter op moeten letten. Zijn kooi stond weer eens open, eigenlijk kan Karel de huidige maatschappij nog helemaal niet aan. We zullen hem beter in de gaten houden. Groetjes en nogmaals excuses voor dit ongemak namens “het gesticht voor mensen die zich gedragen als conservatieve bejaarden die niks te doen hebben in hun leven”.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven