Vocal Group At Seven uit Ruurlo opent in maart repetities voor nieuw talent

RUURLO – Voor wie van zingen houdt, is dit dé kans! Vocal group At Seven, een enthousiaste en muzikale groep vrouwen tussen de 18 en 45 jaar oud, nodigt zangtalent uit om vrijblijvend deel te nemen aan haar open repetities in maart.

Meerstemmig
Onder leiding van dirigent Alex Leenders zingt At Seven een repertoire van meerstemmige harmonieën. Van Top-2000 tot hedendaagse popmuziek, zowel ballads als uptempo-nummers. Maandelijks komt zangcoach Leonie de Wit om te werken aan de zangtechniek van de dames. “Een waardevolle, mooie en leerzame combinatie”, aldus de meiden van At Seven.

Maandagavond
De open repetities vinden plaats op maandagavond 4, 11, 18 en 25 maart van 19.45 tot 21.15 uur in de Daltonschool Willibrordus in Ruurlo. Wie het leuk om te zingen en nieuwsgierig is, kan langskomen en eventueel vriendinnen meenemen, om zo’n repetitieavond uit te proberen. Kijk, luister of zing direct gezellig mee. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Informatie
Voor meer info kan men mailen naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven