Needseweg Eibergen afgesloten van 2 tot en met 23 april

EIBERGEN – Netbeheerder Liander legt in de gemeente Berkelland een 20 kV-leiding aan. In de periode van 2 april tot en met 23 april is daarom de Needseweg tussen de Wolinkweg en de Haaksbergseweg in Eibergen afgesloten voor het fiets- en autoverkeer. Direct aanwonenden, lijnbussen, afvalinzamelaar en de nood- en hulpdiensten kunnen in deze periode wel gebruik maken van de Needseweg.

Omleiding 
Voor het autoverkeer tussen Eibergen en Neede geldt een omleidingsroute via de Haaksbergseweg en N315. Voor fietsers en voetgangers tussen Neede en Eibergen geldt een omleidingsroute via de Leugemorsweg en de fietsbaan. Voetgangers en fietsers kunnen sportpark De Bijenkamp bereiken via de fietstunnel onder de nieuwe N18, de tunnel onder de Needseweg of via de Tosveldweg/ Rietmolenseweg. Bezoekers per auto kunnen sportpark De Bijenkamp bereiken via de route Haaksbergseweg – Tosveldweg – Rietmolenseweg.

Kijk voor meer informatie op: www.liander.nl/regio’s/gelderland/eibergen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Needseweg Eibergen afgesloten van 2 tot en met 23 april”

  1. Het kon zeker niet in één keer dat kabeltjes leggen, als dat klaar is zal bij het vroegere Danspaleis wel met een van de klussen worden begonnen, of het bruggetje of de rotonde, zal ook wel in meerdere keren moeten gebeuren om automobilisten te treiteren😡. Gelukkig hebben we bij provincie en gemeente slimme mensen “werken” die het nooit met mekaar eens zijn.

  2. En op de borden bij de weg staat verwarrende informatie. Vaste borden met 1 april als datum en mobiele tekstkarten met 2 April er op vermeld. Handig hoor.

  3. Frits Fietser

    Proost! Op nog een glaasje azijn.
    Niemands leven hoeft zo triest te worden. Je bent zelf de enige die er iets aan kan doen.
    Fijne dag

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven