Josha Lansink en Mesut Mis nemen Het Muldershuis in Eibergen over

EIBERGEN – Josha Lansink heeft al jaren bij Het Muldershuis in Eibergen gewerkt en Mesut Mis is al jaren uitbater van Pub Home, en sinds 1,5 jaar ook van Café Tijink. Deze twee mannen slaan vanaf nu de handen in één. Zij hebben namelijk de exploitatie van Het Muldershuis overgenomen. De horecagelegenheid op een unieke locatie bij de Mallumse Molen was de voorbije maanden gesloten. Josha en Mesut hebben sinds dinsdag de sleutel en zijn nu volop aan het schoonmaken. Vanaf het Pinksterweekend moet Het Muldershuis weer als vanouds draaien. Beide heren hebben er zin in en komen spoedig met meer informatie.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Josha Lansink en Mesut Mis nemen Het Muldershuis in Eibergen over”

  1. Wat leuk Josha!! En spannend natuurlijk. Wij wensen je samen met je compagnon heel veel succes met deze uitdaging. Als we in de buurt zijn komen we zeker een keer kijken.

  2. Gefeliciteerd heren gaat vast goed komen met jullie twee. Wij komen er dan weer regelmatig om van al het lekkers te genieten.

  3. Henk Jan Hondorp

    Fantastisch Josha. Wij als schippers zijn ook heel blij dat jullie deze prachtige locatie, het Muldershuis weer nieuw leven in blazen. Veel succes!

  4. Geweldig we hebben de gezelligheid en lekker eten en optredens gemist. Wat fijn dat er weer een nieuwe start met mesut er bij gemaakt kan worden. Jullie beiden veel succes. Wij wachten met smart op de opening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven