Koor “Tranen met Tuiten” uit Neede zoekt versterking


NEEDE –  „Hou je van zingen? Zing dan met ons mee!“ Dat is de heldere boodschap van het Needse koor Tranen met Tuiten. De zanggroep zoekt versterking. Mannen en vrouwen met een passie voor zang die eens in de twee weken op donderdagavond willen meezingen. Versterking en verjonging is nodig, nu de zanggroep door verschillende redenen – waaronder de vergrijzing en Corona – veel leden zag afhaken.

Nieuw
Hoog tijd om nieuwe zangers en zangeressen aan ons te binden, stelt het bestuur. Iedereen is welkom en kan altijd komen proefzingen. We leggen de lat niet al te hoog. Je moet immers ook lol en plezier beleven aan het zingen. Het is een bekend gegeven dat veel mensen blij worden als ze zingen. Ons lichaam maakt dan endorfine aan en die „kleine shotjes geluksdrug“ geven een goed gevoel. Samen zingen brengt bovendien een gevoel van verbinding teweeg.

Ontstaan
Even voorstellen: Tranen met Tuiten is begin deze eeuw ontstaan vanuit het Needs Carnaval Genootschap De Vlearmuze.
Begonnen als smartlappenkoor, is het repertoire in de loop der jaren uitgebreid met andere Nederlandstalige en dialectliedjes. Bovendien worden nu ook Duitse schlagers en Engelse nummers gezongen.

Aanmelden
Zin om uit volle borst mee te zingen? Meld je dan aan via: [email protected]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Koor “Tranen met Tuiten” uit Neede zoekt versterking”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven