Politie treft hennepkwekerij aan in Eibergen

EIBERGEN – Vrijdagmorgen werd, na onderzoek, in een woning in Eibergen een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. “ In de woning troffen wij meer dan 100 hennepplanten aan”. Zo laat de politie weten. “De kwekerij is op last van de officier van justitie ontmanteld en vernietigd. Er is een persoon aangehouden en verhoord. Justitie zal bepalen of, en welke, straf deze persoon krijgt”.

Tips
Denk jij dat er in jouw buurt een hennepkwekerij zit? Maak er melding van. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M: 0800 7000. “Het gebeurd immers vaak genoeg dat er brand uitbreekt in een hennepkwekerij. Daar wil je niet naast wonen!”. Aldus de politie.

Foto ter illustratie

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie treft hennepkwekerij aan in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven