Reünie boekt tegen FC Trias wederom belangrijke zege

BORCULO – v.v. Reünie lijkt haar draai te hebben gevonden in de derde klasse. Zaterdagavond werd er opnieuw gewonnen, dit maal van FC Trias. Lang leek het duel doelpuntloos te blijven, maar daar kwam vlakvoortijd verandering in. Invaller Mathias Hilhorst tekende voor de enige goal en werd daarmee matchwinner. Veilig zijn de Borculoërs nogaltijd niet, maar dit was een zeer belangrijke zege. Reünie mag stiekem zelfs een beetje naar boven kijken. Volgende week speelt de ploeg van Mark Reinders tegen Reutum, waarna ook Delden, DTC’07 en Ruurlo nog volgen. Gerrit Mengerink zag het duel tussen Reunie en Trias en sprak na afloop met trainer Mark Reinders, doelman Niels Janssen en doelpuntenmaker Mathias Hilhorst van Reünie en trainer William Krabbenborg van FC Trias.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven