Vernielingen op het schoolplein in Gelselaar

GELSELAAR – “Verbaasd, terleurgesteld en verdrietig, zo voelden wij ons vandaag toen we na een fijn Pinksterweekend weer op school kwamen!!”. Dat staat te lezen op de Facebookpagina van de G.A. van der Lugtschool in Gelselaar. De basisschool heeft afgelopen weekend te maken gekregen met vernielingen op het schoolplein. “Ons fijne zonnedoek is weer kapot. Dit zonnedoek is erg belangrijk voor ons, omdat het een fijne, beschermde plek geeft aan onze leerlingen om met warm zonnig weer toch lekker buiten in de zandbak te kunnen spelen”.

Camera ook kapot
Daarnaast is ook de camera vernield die toezicht houdt op het plein. “Waarom?”. Vraagt met zich af. “
Het zonnedoek is niet bedoeld om letterlijk erop te gaan liggen zonnen… Wij zullen bij de politie melding maken van dit vandalisme, maar laten we ook in het weekend en de avonden hier met z’n allen op letten en de kinderen niet zonder toezicht op het plein te laten spelen”. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vernielingen op het schoolplein in Gelselaar”

  1. School staat zo in het “zicht” dat het bijna onmogelijk is dat hier geen getuigen van zijn.
    Evt .daders flink straffen!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven