Wegwerkzaamheden aan de N315 tussen Ruurlo en Borculo

BORCULO/RUURLO – De asfaltdeklaag op de N315 tussen Ruurlo – Borculo is verouderd en daarom gaat de provincie Gelderland deze vervangen.

▪️Planning
➤ Maandag 27 mei t/m vrijdag 14 juni 2024 is de N315 vanaf de rotonde Borculoseweg – Karssenbargweg tot rotonde Ruurloseweg – Wessel van Eylllaan afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

▪️ Omleidingen
➤ De naastgelegen parallelweg blijft open voor hulpdiensten, openbaar vervoer en fietsers.
➤ Voor aanwonenden en bestemmingsverkeer is de parallelweg zoveel mogelijk bereikbaar. Verkeersregelaars zijn tussen 07.00 en 18.00 uur aanwezig op de kruisingen en rotondes. Afhankelijk van de plek waar op dat moment gewerkt wordt.
➤ Buslijnen 23 en 458 rijden tijdens de werkzaamheden om. Kijk voor de actuele route en tijden in de reizigersapp van de vervoerder.

Pilot
Het vervangen van het asfalt gaat de provincie voor een gedeelte doen met een pilot van de Asphalt Recycling Train in samenwerking met Rijkswaterstaat. Deze machine maakt het mogelijk om bouwstoffen in de asfaltdeklaag met behoud van kwaliteit opnieuw in de asfaltdeklaag toe te passen. De machine verwerkt oud asfalt ter plekke tot nieuw asfalt. Hierbij vindt 99% hergebruik van de asfaltdeklaag plaats, waarbij nieuw asfalt en asfalttransport niet meer nodig is.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wegwerkzaamheden aan de N315 tussen Ruurlo en Borculo”

  1. Wij gaan altijd met de bus naar het werk en stappen uit bij kisveld Neede waar moeten wij er uit om op het werk te komen

  2. Het is nergens te vinden hoe je dan wordt omgeleid. Volg je vanuit Ruurlo de N, dan moet je zelfs Beltrum voorbij. Lekker diurzaam.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven