College van Burgemeester en wethouders op bezoek bij BCI Projectinrichting


NEEDE – Het college bezocht op 11 juni BCI Projectinrichting in Neede. Volgend jaar viert het bedrijf, waar inmiddels de vierde generatie onder leiding van Britt Leferink en Max Leferink aan het roer staat, haar 100-jarig bestaan. Het bedrijf begon in 1925 als machine- en constructiewerkplaats, maar verschoof in richting van de productie van schoolmeubilair. Inmiddels is er een compleet assortiment in school- en kantoormeubilair, meubelaccessoires, verlichting en maatwerkoplossingen. Maatschappelijk betrokken ondernemen en duurzaamheid zijn al jaren belangrijke aandachtspunten binnen het bedrijf. Ook werken ze samen met opleidingsinstituten en steunen ze verenigingen en evenementen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “College van Burgemeester en wethouders op bezoek bij BCI Projectinrichting”

  1. Toen was geluk nog heel gewoon voor de inmiddels drie ontslagen wethouders, ze hebben al zoveel bedrijven bezocht, misschien valt hier wel een snabbel weg te halen in een pluche stoel­čśĆ

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven