Geslaagd Rotor Recreatief 7 tegen 7 Voetbaltoernooi bij Sportcub Rekken


REKKEN – Het druk bezette Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) viel vrijdagavond 14 juni in de smaak bij alle deelnemers. Maar liefst 21 teams schreven zich in voor het toernooi op Sportpark ’t Asterloo in Rekken, 10 voor de recreatiepoule en 11 voor de prestatiepoule.

Uitslagen
De eindstand in de recreatiepoule: 1. Subway Haaksbergen, 2. Team Bronkhorst 2, 3. FC Kribbe. De eindstand in de prestatiepoule: 1 We need to drink pils, 2. Team Sport Federatie Berkelland, 3. Teun de Beunhaas. De sportiviteitsprijs is gewonnen door team: Zijn we al klaar? Dit was de 31e editie van het toernooi, dat elk jaar om en om georganiseerd wordt door FC Eibergen en Sportclub Rekken in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland (SFB). Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de SFB en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels. Verschillende bedrijfs-, vrienden-, buurt- en verenigingsteams maken er jaarlijks een gezellig uitje van.


Volgend jaar

Volgend jaar in juni zijn we weer te gast bij FC Eibergen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de SFB via 0545-476727 of [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven