D.O.E.K. speelt ‘Mister Safari’

Toneelgroep D.O.E.K.BELTRUM – Joris is een charismatische man met een opmerkelijk verleden, een eigenzinnige kijk op het leven en een bijzonder cynische humor. Voordat hij sterft nodigt hij al zijn ex-vrouwen uit om een weekend op zijn landgoed door te brengen. Ziehier het spannende scenario voor een stuk dat Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan Op Eigen Kracht) uit  Beltrum op de planken zet onder leiding van de nieuwe regisseur Elcke Nijhuis uit Lichtenvoorde.

Mister Safari is een toneelstuk met pittige dialogen, af en toe druipend van sarcasme, maar ook met de nodige droge humor, geschreven door Peter van den Bijllaardt. Dit mysterieuze en spannende toneelspel wordt vijf keer uitgevoerd.

Er zijn kaarten te koop voor zaterdag 7 maart 20.00 uur, donderdag12 maart 20.00 uur, zaterdag 14 maart 20.00 uur en zondag 15 maart 14.30 uur. Toegangskaarten te koop bij Cafe Dute in Beltrum of bij A. Hoitink T 0544 – 482721 en F. Pasman T 0544 – 481380.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven