Triumph Tiger 1050 bij Motor Eibergen

EIBERGEN – Op 1 januari 2008 is het Zelhemse bedrijf Moto Sportivo begonnen met haar voortgezette motortrainingen in Duitsland. En sinds kort ook in Frankrijk. Samen met 15 freelance instructeurs geven eigenaren Dijkstra uit Zelhem en Marcel Steijger uit Wormerveer trainingen in het Duitse Eifel- en Moezelgebied en in de Franse Vercors.

Mede door de goede contacten is de Eibergse motorzaak Motor Eibergen een samenwerking aangegaan met Moto Sportivo en de importeur van Triumph Motors. Motor Eibergen is onder andere dealer van Triumph. Op woensdag 4 maart vindt om 10.00 uur de overhandiging plaats van een nieuwe Triumph Tiger 1050 motorfiets die door de importeur van Triumph Motors voor het 2009 seizoen ter beschikking wordt gesteld, ten behoeve van de trainingen van Moto Sportivo.

Eigenaar Rudie Brouwer van Motor Eibergen overhandigt de motor aan Moto Sportivo (Peter Dijkstra).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven