Jonge touwtrekkers krijgen training

Jonge touwtrekkers hebben donderdagavond kennisgemaakt met de touwtreksportEIBERGEN – Jonge touwtrekkers hebben donderdagavond kennisgemaakt met de touwtreksport. Touwtrekkerverening Eibergen hield een open dag. Tijdens de inloopavond konden de belangstellenden deelnemen aan een training.

De trainers Wim ten Hennepe en Mark Wilderink gafen een volledige training aan de jongens en meisjes. De vereniging was tevreden met de opkomst. In april gaat de competitie in gewest oost weer van start. Eibergen is in diverse klassen titelverdediger en zoekt dan ook versterking om het niveau op peil te houden. Op 17 mei organiseert de vereniging zelf een competitieronde. Hieraan zullen alle teams uit het gewest oost deelnemen.

Verder is er al een selectiegroep aan het trainen voor de World Games die dit jaar in Taiwan plaatsvinden. Het Europese Kampioenschap is dit jaar in Nederland. In Assen vindt dit evenement in september plaats.

De vereniging is van plan om in 2011 een groot internationaal toernooi in Eibergen te organiseren. Dit ter ere van het 40 jarig bestaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven