Nieuwe gemeentegids valt in de bus

De nieuwe gemeentegids valt deze week in de busBERKELLAND – De nieuwe gemeentegids van de gemeente Berkelland valt deze week in de bus. Bijzonder aan deze gids zijn de foto’s van de fotowedstrijd ‘dynamisch Berkelland’. Deze wedstrijd werd vorig jaar gehouden. De gemeente kreeg ruim honderd inzendingen binnen. De 20 mooiste foto’s hebben een plaatsje in de gemeentegids gekregen.

In de gids kunt u informatie vinden over de gemeenteraad, verenigingen, instellingen, en gemeentelijke diensten. De verspreider heeft deze week de opdracht gekregen om de gids huis-aan-huis te verspreiden. Bij inwoners met een ‘nee-ja sticker’ kan het voorkomen dat het boekje niet in de bus valt.

De gemeentegids is daarom gratis af te halen bij de volgende adressen:

Borculo, Gemeentewinkel Borculo, Marktstraat 1
Ruurlo, Servicepunt, Nieuwe Weg 5
Eibergen, Servicepunt, Nieuwstraat 4
Neede, Servicepunt, Hofmaat 2.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven