Man raakt gewond in Geesteren

Een 44-jarige bestuurder van een bestelauto is maandagmorgen gewond geraaktGEESTEREN – Op maandagmorgen is een 44-jarige bestuurder van een bestelauto licht gewond geraakt na een aanrijding met een andere bestelauto. De man liep een lichte verwonding op aan zijn hand.

Het ongeval gebeurde omstreek 10.30 uur. De 44-jarige man uit Doetinchem reed met zijn bestelauto over de Horstweg in Geesteren. Hij reed richting de Nettelhorsterweg. Op het kruispunt Horstweg/Slaapweg zag hij de van rechts naderende 48-jarige bestuurder uit Laren vermoedelijk over het hoofd.

Er ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen waarbij de man uit Doetinchem licht gewond raakte. Hij werd ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

[nggallery id=245]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven