Eibergen geteisterd door vernielingen

afbeelding-nieuw-roy-8510.jpgEIBERGEN – Zaterdagnacht zijn er weer grote vernielingen gepleegd in het centrum van Eibergen. Vandalen gingen te keer aan de Koningin Wilhelminastraat. Daar zijn rond het bouwterrein van wooncorporatie ProWonen bouwhekken omgegooid. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Dat is nog niet alles. Bij het Assink Lyceum aan de Rekkenseweg hebben onbekenden een bouwhek omgebogen. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat de bouwhekken op deze plek vernield zijn. Even verder op bij het bord ‘Welkom in Eibergen’ is de verlichting kapot geslagen. Ook zijn op diverse plekken wakkers omgegooid.

De politie is op zoek naar getuigen, mensen die wat gezien of gehoord hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

Heeft u een vernieling gezien. Maak er een foto van en stuur hem op naar [email protected]. Dan zorgen wij er voor dat hij een plekje krijgt op de site.

Eerdere berichten: Vandalen steken bankje in brand
                                   Meer vernielingen tijdens paasweekend

                                   Bewoners zijn eiergooiers meer dan zat

[nggallery id=262]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Eibergen geteisterd door vernielingen”

 1. oud burgemeester

  Alweer? Politie, gemeente doe wat! dit kost handen vol met geld en moeten wij burgers betalen

 2. Geachte redactie Nieuws uit Berkelland,

  Ik krijg het idee dat de heren vernielers op kikken dat ze aandacht krijgen om in de media te komen zonder naam en toenaam om zo maar vernielingen aan te richten.

  Geef deze waardeloze mensen geen aandacht in de media en laat de politie en niet te vergeten burgers die hiervan getuigen zijn hun verantwoordelijkheden nemen !!

 3. Heeft u een vernieling gezien. Maak er een foto van en stuur hem op naar [email protected]. Dan zorgen wij er voor dat hij een plekje krijgt op de site.

  Geachte redactie Nieuws uit Berkelland,

  Ik neem aan dat U hierboven de foto’s van de daders bedoelt?

  Lijkt me strak plan !

 4. Burgerwacht? Daar lachen ze alleen maar om.

  En in hoeverre is dit nog nieuws? Elke maandag lees ik weer het zelfde over afgelopen weekend in Eibergen. Gebeurd dit ook in Neede, Borculo en Ruurlo? Daar hoor je bijna nooit wat van? Dat bedoel ik….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven